Bejelentés


Magyar? Jelen! A múltunk a jelenünk. A jelenünk a jövőnk.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Isten hozott a MAGYAR honlapon!


Ébredj Magyar
Nagy tisztelettel üdvözlök mindenkit, aki rákattintott a honlapomra. Hogy miért is indítom ezt az oldalt? Ennek egyszerű oka van... Hogy teret engedjek a MAGYAROKNAK. Minden magyarnak joga van, tudni az igazat illetve elmondani, leírni azt amit gondol, azt ahogy vélekedik. Persze mindezt a törvények, és a szocializáltság keretein belül. Mit is jelent ez? Tilos: - Erőszakos, fajgyűlölő vagy bármilyen egyén, csoport vagy szervezet elleni uszítás (ezt hagyjuk meg a tudatlanoknak). Hozzáteszem, a tények közlése nem minősül uszításnak!!! - Erős vulgarizmus (káromkodás)
Az oldal folyamatosan bővül és alakul. KLB Megjegyzés: -a kék színű szöveg, mondat, verscím, stb..., mind úgynevezett link. Rákattintva megnyitható, a kapcsolódó videó, írás, kép...
Ébredj fel magyar Ébredj fel magyar, Vessünk ennek véget, Toroljuk most meg, Minden sérelmünket. Mit elkövettek ellenünk, A szabadságrablók. Az uralomra vágyó, Hitszegő hazaárulók. Jogfosztott magyarság, Térj hát észre! Miénk az ország, Nem csak egy része. Eljött az ideje, Hogy döntsünk végre. Birka mód tűrünk, Vagy kiállunk érte. A magyaré a hatalom, Szerezzünk jogot. Ébredj fel magyar, Szólíts testvért, sógort.
...és ne feledd... Az optimisták még mindig angolul tanulnak. A pesszimisták már héberül tanulnak. A realisták meg lőni tanulnak.

Flash Clocks Gallery


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!